Savuros si sanatos
Broccoli face parte din familia legumelor crucifere și are numeroase beneficii în ceea ce privește sănătatea. Această legumă verde este mai bună când este opărită sau gătită la aburi, deoarece astfel se păstrează cea mai mare parte a nutrienților. ...
Cu valoare nutriționala excepțională, datorită concentrației bogate de acizi grași omega-3, somonul este un favorit printre iubitorii de pește și este popular și printe cei care nu adoră peștele. Somonul este un pește incredibil, care de-a lungul ciclului ...
Cu toții știm că organismul nostru are nevoie de Vitamina D pentru a rămâne sănătos. Însă de ce cantitate de vitamina D avem nevoie zilnic și unde o putem găsi?
Conform cercetătorilor, cancerul de colon, cancerul la sân, cancerul la ...
Cu toții iubim dulcurile, însă tuturor ni s-a întâmplat să mâncăm prea multe prăjituri, brioșe, bomboane etc. iar după un scurt moment bogat în energie, suntem pătrunși de oboseală și irascibilitate.
Soluția ...
Există mai multe moduri de a profita de beneficiile uimitoare asupra sănătății ale anghinarelor. În timp ce mulți oameni preferă să consume centrul legumei, frunzele sunt cele care conțin cele mai multe proprietăți. O anghinare trebuie gătită ...
Afinul este o un arbust, al cărui fructe coapte sau uscate și frunzele sunt folosite pentru preparare de medicamente.
Afinele sunt utilizate pentru îmbunătățirea vederii, inclusiv vedere de noapte, pentru tratarea unor afecțiuni oculare, cum ar fi ...
Caisele sunt acele fructe portocalii, frumos colorate, cu textură catifelată, pline de beta-caroten și fibre, care sunt una dintre primele semne ale verii. Deși caisele uscate și conservate sunt disponibile pe tot parcursul anului, caisele proaspete, au o ...
Semințele de susan sunt extrem de folosite atât în bucătărie cât și în medicina tradițională datorită calităților nutritive, preventive și curative. Susanul este o plantă erbacee, Sesamum indicum, care crește în abundență ...