Savuros si sanatos
Este important să introducem în alimentația noastră numai lucruri care ne fac bine, ne protejează și ne întăresc organismul. Legumele verzi sunt o categorie care este destul de neglijată dar care ar merita mult mai multă atenție din partea ...
Avocado este fructul copacului Persea Americana, un copac veșnic verde, înalt, care poate crește până la 65 de metri în înălțime.
Fructele de avocado sunt foarte populare în bucătăria vegetariană, ca un substitut pentru ...
Mazarea verde este plina de vitamine, minerale si antioxidanti. Previne si trateaza anemia, sindromul oboselii cronice, ischemia, infarctul, osteoporoza, infectiile cu helicobacter pylori, bolile renale si cancerul.
Mazarea verde este una din cele mai sanatoase ...
Ghimbirul
Ingredientul activ ce face ghimbirul atât de sănătos este gingerolul, un component despre care se știe că relaxează vasele de sânge, stimulează circulația sanguină și ne scapă de dureri. Gingerolul este folosit și în ajutorul ...
Condimentele și ierburile aromate folosite pentru prepararea cărnii de pui diferă de la o țară la alta. Și întradevăr carnea de pui se îmbină armonios cu o mulțime de condimente și mirodenii. Indiferent cum prepari carnea (grill sau cuptor), ...
Laptele de migdale a devenit foarte popular în ultimii ani, fiind o sursă naturală de sănătate.
Are un gust delicios, este bogat în vitamine și nutrienți, se poate consuma atât de adulți cât și de copii.
Laptele de migdale, se ...
Matcha este un nou „trend” apărut în lumea gastronomică, datoirtă beneficiilor aduse sănătății și gustului său delicios. În Japonia, matcha este considerat de peste 1000 de ani un înlocuitor a multor remedii medicale.
Matcha ...
Organismul nostru are nevoie de sare pentru o bună funcționare, însă cea folosită zi de zi este procesată, conține iod artificial și nu ne aduce nici un beneficiu. În schimb ne suprasolicită rinichii.
Soluția nu este eliminarea sării din ...