Organismul nostru are nevoie de sare pentru o bună funcționare, însă cea folosită zi de zi este procesată, conține iod artificial și nu ne aduce nici un beneficiu. În schimb ne suprasolicită rinichii.
Soluția nu este eliminarea sării din alimentație, acesta fiind un element important atât în mâncăruri cât și în menținerea sănătății noastre.
O alternativă ideală și iubită de mulți este sarea roz de Himalaya.
Sarea Roz de Himalaya este irezistibilă pentru mulți.
Are un aspect frumos, delicios bucurându-se de nuanțe de roz, alb și roșu.
Mulți specialiști afirmă că este una dintre cele mai pure săruri din lume, datorită stratului gros de zăpadă depusă în Munții Himalaya, care a ferit-o de poluare.
Consumul regulat de sare de Himalaya oferă necesarul de minerale esențiale, elimină toxinele din organism, echilibrează pH-ul organismului, normalizează presiunea sângelui, ducând la o circulație mai bună a acestuia.
Totodată ajută la ameliorarea: