Tărâțele de grâu conțin substanțe care “ard” grăsimile. Poți obține rezultate uimitoare într-un timp scurt dacă ți-ai propus să slăbești cu tărâțe de grâu. Pe vremea bunicilor noastre, tărâțele de grâu erau folosite atât în bucătărie cât și în rețetele naturale de frumusețe.
Datorită faptului că accelerează metabolismul, consumul regulat de tărâțe de grâu previne obezitatea și ușurează digestia. Una dintre beneficiile de care ne putem bucura în prima parte a curei este că acestea scad pofta de mâncare. Dimineața, înainte de micul dejun cu aproximativ o oră se recomandă consumul unei căni de apă în care a fost pus în prealabil la macerat o lingură de tărâțe proaspete.
Tărâțele de grâu sunt sățioase, practic vei mânca mai puțin fără să ai probleme de sănătate!
Dieta cu tărâțe se ține înainte de masă. Dacă după o perioada de 15 zile te decizi că dorești să grăbești procesul de slăbire, poți consuma ceai verde sau apă caldă înaintea fiecărei mese. Adaugă în meniul tău zilnic pe perioada dietei, doua-trei porții de iaurt, pentru a completa doza de calciu care lipsește din tărâțe. Încearcă să dedici o zi pe săptămână fructelor și legumelor. La fiecare masă se poate consuma și o linguriță de miere.
Meniu pentru o zi:
Înainte de micul dejun: o cană de apa cu o lingură de tărâte de grâu.
Micul dejun: 2 lingurițe de tărâțe de grâu, împreună cu un pahar de lapte degresat sau un iaurt dietetic și un ou fiert.
Prânz: 2 lingurițe de tărâțe de grâu, pește la grătar sau pui fiert cu lămâie, prune uscate cu ceai, pâine integrală.
Gustare: 2 lingurițe de tărâte de grâu, un măr, 30 g brânză dietetica.
Cina: 2 lingurițe de tărâțe de grâu, o porție de friptură de pui sau de vițel cu legume și ceai verde.