Ce este detoxifierea?
Suntem expuși în fiecare zi la toxine, poluare și chimicale. Sedentarismul și alimentele sintetice determină acumularea toxinelor în organism. În urma detoxifierii se elimină aceste elemente toxice din organism!
Ceaiurile reprezintă o metodă excelentă de detoxifiere:
CEAIUL VERDE este cel mai bun detoxifiant și diuretic! Toxinele sunt depozitate în celulele adipoase. Ceaiul verde stimulează arderea depozitelor de grăsime care determină eliberarea toxinelor acumulate, iar apoi duce la eliminarea lor. Ceaiul verde este un antioxidant remarcabil care neutralizează radicalii liberi. Se recomandă consumul a trei (până la cinci) căni de ceai verde zilnic. Se poate adăuga și suc de lămâie.
PĂPĂDIA detoxifică ficatul, favorizează eliminarea lichidelor reținute în exces de corp, ajută ficatul și reglează tranzitul intestinal! Păpădia are proprietăți extrem de hrănitoare pentru întregul organism, fiind un superaliment extraordinar. Este o sursă bogată de vitamina A, B, C, D și minerale cum ar fi fierul, magneziul, cuprul, potasiul și zincul.
Știai că păpădia este un antitumoral excelent?!
CEAIUL DE URZICĂ este un diuretic care detoxifică sângele și rinichii! Are proprietăți remineralizante, elimină retențiile de apă, tonifică organismul și contribuie la menținerea sănătății prostatei.
Incearcă și ceaiul de schinduf, soc, anghinare, brusture, crusin, pătlagină și trei frați pătați!