De peste 60 de ani, un brand Molino de Ferro, produce produse fără gluten, în conformitate cu tradiția italiană.
Produse în Italia, pastele și lasagnea Le Veneziane sunt fără gluten, ouă și lactate. Fiecare produs este fabricat cu porumb non-OMG provenit de la furnizori calificați și este supus unei asigurări stricte a calității pentru a se asigura că este complet fără gluten.
Produsele LaVeneziane sunt făcute din cea mai bună făină de porumb italiană. Simplitatea rețetei, proprietățile excelente de gătit și suprafața aspră care ajută sosul să adere la paste, toate asigură un fel de mâncare gustos și plin de satisfacții.
LaVeneziane aduce în gospodăria noastră: mini grissini fără gluten cu susan și chia, gnochhi din cartofi, grisine cu ulei de măsline, tortelini cu șuncă, carne, ricotta și spanac, o varietate mare de paste, biscuiți fără gluten, diferite snacks-uri, dulciuri fără gluten.