Brand: springmarkt
Categorie: Paine, faina si mixuri |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Faina de secara 500gr
Ce contine:
Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre.
Istoric:
Secara exista inca din Antichitate. Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa. Faina de secara este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.
Cum actioneaza:
Aduce un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine.
Pentru ce recomandam:
Recomandam faina de secara in stari de demineralizare si in carente de vitamine. Este benefica si in restabilirea sanatatii sistemului digestiv.
Cum se consuma:
Este utilizata in realizarea de preparate de brutarie si patiserie.
Prezentare: 500 gr.