Baza pentru Sos Bechamel este un produs destinat special persoanelor cu intoleranță la gluten.
Ingrediente: lapte praf degresat fără lactoză, grăsime de
cocos (ulei rafinat de cocos, maltodextrina, proteine
vegetale, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu), amidon
din cartofi, făină de porumb, maltodextrina din cartofi,
făină de orez, sare, arome naturale, nucșoară.
Poate conține urme de SOIA.
Conținut de lactoză <0.1g/100g
Produsul conține glucoză și galactoză, datorită procesului
de descompunerea lactozei.
Valori nutriționale / 100g produs:
Valoarea energetică 1773kj/422kcal, Grăsimi 15.0g, din
care grăsimi săturați 13.5g, Carbohidrați 50.0g, din care
zahăr 18.0g, fibre 1.4g, proteine 21.0g, sare 2.1g
Mod de preparare: Pentru un sos bechamel moale, turnați
50g de produs (1plic) în 200ml apă rece, încalziți pe o plită
până începe să fiarbă, amestecați încontinuu să nu se
depună pe fundul tigăi. Luați de pe foc și consumați sau
lăsăți la odihnit câteva minute pentru a se îngroșa.
Pentru un sos mai cremos folosiți mai puțină apă.
Prezentare: 50 gr.