100% naturala, fara aditivi sau conservanti
Hrisca (Fagopyrum esculentum), cunoscuta si sub numele de hrisca comuna, hrisca japoneza si hrisca de argint, este o planta cultivata pentru semintele sale asemanatoare cerealelor si ca o recolta de acoperire.
In ciuda numelui, hrisca nu este legata de grau, deoarece nu este o iarba. In schimb, hrisca este legata de sorrel, knotweed si rebarbar. Deoarece semintele sale sunt consumate si bogate in carbohidrati complexi, se numeste pseudocereal. Cultivarea cerealelor de hrisca a scazut brusc in secolul XX, odata cu adoptarea ingrasamantului azotat, care a marit productivitatea altor cereale.
Hrisca verde este un produs crud, neprajit. Are un gust discret de nuci sau alune de padure si poate fi gatita in moduri similare orezului sau lintei.
Ingrediente: 100% hrisca verde. Produs crud.
Valori medii nutritionale/ 100g:
Produsul poate contine gluten.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Tara de origine: Ucraina
Prezentare: 500 gr.
Deosebit! Raspunde