Bomboanele Berlingots sunt emblema cofetăriei franceze străvechi. Ne încântă vizual și gustativ cu forma lor caracteristică de piramide muticolore și delicioasa aromă de fructe.
Încă din 1950 bomboanele Berlingots au fost unele dintre cele mai populare dulciuri din Franța fiind produse artizanale, fabricate manual (de trei persoane cu normă întreagă) la Confiserie du Mont Ventoux - o afacere de familie din regiunea Carpentras.
Legenda spune ca bomboanele berlingots există încă din secolul 14 și au fost inventate de către Papa Clement al 5-lea. Se spune ca producătorul de dulciuri al acestuia a aruncat pe masă resturile unui amestec de sirop care s-au întărit și au fost tăiate de către Papa în forma tetraedrică pe care o cunoaștem noi astăzi.
Ingrediente: Zahăr, sirop de glucoză, arome naturale: lămâie, portocală, zmeură, coacăze negre, camfor de anason; colorant natural: paprică, carmaz, cărbune vegetal, clorofilă, acid citric.
A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de surse de căldură.
Produs în Franța.
Prezentare: 100 g