O adevarata incantare. Budinca de cacao își dezvăluie aroma plină și naturală de ciocolata amaruie rasa. Ornata cu sos de vanilie Biovegan, sosuri de fructe sau pur și simplu cu ciocolată pură, este desertul ideal. Desigur, fără arome artificiale, substanțe de ameliorare a aromei, lactoză și gluten. Sfat pentru rețete de la Käthe:turnati budinca caldă în pahare rectangulare mici, lăsați budinca să se răcească și puneți-o pe o farfurie. Ornati cu chipsuri de ciocolată dulci și fructe proaspete!
Cacao este bogată în minerale cum ar fi fier, magneziu, calciu, fosfor, cupru și mangan. Este, de asemenea, o sursă bună de seleniu, potasiu și zinc, oferind organismului carbohidrați, proteine și fibre dietetice. În plus, conținutul de colesterol din cacao este aproape neglijabil. Untul de cacao este un amestec de grăsimi mononesaturate cum ar fi acidul oleic și grăsimi saturate, și anume acidul stearic și acidul palmitic.
Ingrediente:
amidon de porumb*, cacao* 16%, glazură de ciocolata amara* 10%(cacao: min 55%)(masa de cacao*, zahăr din trestie integral*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, emulgator: lecitină de soia*), sare de Himalaya**.
*provin din agricultura ecologică.
**sare gema din Pakistan.
Valori nutritive:
kj: 1636 kcal: 388 grasimi: 8,4g acizi grasi saturati: 5,1g glucide: 71g zaharuri: 4,6g fibre: 5,2g proteine: 4,5g sare: 0,97g* - doza zilnica recomandata
Alergeni:
lecitina de soia