Brand: springmarkt
Categorie: Fructe uscate |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Caisele uscate contin vitamina A, C, B şi beta-caroten. Caisele îmbunatatesc vederea si ajuta la regenerarea tesuturilor si a nervilor. Prin aportul ridicat de fier, aceste fructe sunt recomandate in cazurile severe de anemie.
Cele mai bune fructe uscate ca valoare nutriţionala sunt smochinele, caisele, prunele si piersicile, în timp ce la polul opus se află merele, perele şi bananele.
Caisele – ½ ceaşca conţine 156 de calorii; 4.5 grame; 47% din necesarul zilnic de vitamina A, potasiu, vitamina E şi cupru.
Caisele uscate sunt o sursa buna de fibre alimentare ai potasiu, avand un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
Fructul este foarte nutritiv, laxativ, si e recomandat in anemii, astenii, insomnii, convalescenţe.
Uscarea este una din cele mai vechi metode de conservare a fructelor si legumelor. Pe vremuri ele se uscau la soare si procesul dura cateva zile, dar acum exista un uscator de fructe care face acest proces mult mai rapid si mai la indemana.
Mod de utilizare: Se pot consuma ca atare sau impreuna cu fulgii de cereale, musli, iaurt sau alte fructe.
Tara de origine: Turcia.
Prezentare: 200 gr.