Contine:
Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: flori de albastrele, frunze de merisor, radacini de brusture, iarba de coada calului, frunze de mesteacan, flori de soc, fructe de coriandru, frunze de busuioc, frunze de stevie dulce, recunoscute in literatura de specialitate atat pentru rolul lor pozitiv in eliminarea toxinelor, eliminarea apei, cat si pentru stimularea sistemului imunitar.
Utilizari traditionale:
Adjuvant pentru eliminarea toxinelor, stimularea transpiratiei si imbunatatirea sistemului imunitar.
Mod de preparare:
Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Mod de administrare:
Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si obezilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Prezentare: 50 gr.