Brand: Dacia Plant
Categorie: Ceaiuri medicinale compuse |
Ceaiul de fenicul este recomandat pentru reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului gastrointestinal, imbunatatirea digestiei si cresterea secretiei de lapte la lauze.
Ingrediente:
Contribuie la:
Contrandicatii:
Mod de preparare si administrare:
- pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa;
- maceratul la rece - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese;
- infuzia - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Prezentare: 50 gr.