Brand: Herbavit
Categorie: Paine, faina si mixuri |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Arborele de migdal creste, in principal, in sudul Italiei. Alte zone de cultivare sunt Spania, sudul Frantei, Portugalia, Marocul. Fiind un arbust sensibil la frig, nu s-a putut adapta la clima din Europa Centrala si de Est. Migdalele origineaza, conform scrierilor din vechine, din Asia de vest sau Centrala. Exista mentiuni referitoare la arborele de migdal in Vechiul Testament, fiind cultivat in Mediterana acum 2000 de ani.
Contine:
Grasimile sanatoase protejeaza vasele de sange si au beneficii multiple pentru epiderma si unghii. Magneziul ajuta la tratamentul preventiv al afectiunilor cardiace. Vitamina B2 are un rol important in metabolismul proteinelor, grasimilor, dar cu precadere al glucidelor. Triptofanul din compozitie ne face mai senini, cu pofta de viata. Vitamina E este un antioxidant puternic, menit sa neutralizeze radicalii liberi.
Recomandam consumul de faina de migdale pentru pastrarea sanatatii inimii si a muschilor, pentru buna functionare a sistemului nervos.
Mod de consumare:
Prezentare: 250 gr.
Foarte foarte multumit de produs Raspunde
Este buna pentru prajituri cu fructe bio, are o aroma de migadale coapte si prajitura iese moale. Nu recomand sa folositi doar faina de migdale la o reteta de prăjituri gen pandispan pentru că are un gust mai grețos si se fărâmă la tăiere. Eu recomand sa fie combinat cu făină albă sau de secară. Raspunde