Brand: springmarkt
Categorii: Paine, faina si mixuri , Paine, faina si mixuri fara gluten |
Faina din samburi de caise nu contine gluten, are un continut redus de grasimi si carbohidrati. Este o bogata sursa naturala de vitamina C, E, B17 (amigdalina).
Vitamina B17 a fost izolata pentru prima data in anul 1950 de catre biochimistul dr. Ernest Krebs. Numit si amigdalina este considerata a avea efecte benefice in combaterea celulelor canceroase, stimuland sistemul imunitar sa le elimine din organism.
Beneficiile samburilor de caise:
Samburile de caise contin fosfor, care tonifiaza memoria si ajuta la mentinerea unei stari alerte pe tot parcursul zilei. Acetilcolina si lecitina din miezul de caisa sunt alte doua substante care te ajuta in procesul de memorare.
Ingrediente:
Mod de folosire:
Valori nutritionale/100gr:
Prezentare: 500 gr.
Ingrediente | Cantitate | |
---|---|---|
Faina din samburi de caise | 500.00 | gr |