100% din ingrediente naturale, fara aditivi sau conservanti
Macinat lent pe moara cu pietre
...Povestea noastra este fara de-nceput si fara de sfarsit... deoarece Natura a existat dintotdeauna. Natura, Mama noastra, a fost creata sa ne daruiasca din belsug tot ceea ce noi, oamenii, avem nevoie pentru a trai in pace, iubire, armonie si prosperitate, iar hrana noastra sa ne fie leac si ajutor pentru a avea o sanatate perfecta. Sa savuram cu intelepciune si bucurie aceste minunate daruri!
Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, metoda intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contact cu parti metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o faina cu valoare nutritionala ridicata si un gust foarte placut.
Graul spelta, denumit si alac, se cultiva de peste 5000 de ani, inca din Epoca Bronzului. Are atestari documentare mai vechi decat graul comun si anumite studii il prezinta drept o impletire intre farro si planta Aegilops tauschii.
Faina de grau spelta are un gust discret de nuca, poate fi folosit in painici (in special paine cu maia), preparate de patiserie, in moduri similare cu faina integrala de grau.
Valori medii nutritionale/ 100g:
Produsul contine gluten.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Tara de origine: Romania
Prezentare: 1 kg.
Sanatate intr-un bob de grau.Folosesc la painea facuta cu masina de paine. Raspunde