Brand: Longevita
Categorii: Cereale, Paine, faina si mixuri |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Se obtine prin macinarea lenta a semintelor de secara intr-o moara din lemn traditional, pastrandu-se astfel calitatile nutritive ale plantei. Este un produs valoros, proaspat, neoxidat si bio. Contine vitamine si minerale indispensabile unei alimentatii sanatoase pe teremn lung: Vitamine: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E,minerale: K, Mg, Ca, Mn, Fe, Zn.
Secara are proprietati nutritive superiare graului si de aceea, produsele pe baza de faina de secara sunt foarte recomandate . S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala.
Produsul pe care vi-l propunem, provine 100% din agricultura ecologica. Contine gluten.
VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100G:
Energie: 335Kcal
Proteine: 11.6g
Grasimi: 1.9g
Carbohidrati: 67.7g
Fibre: 2.3g
Tara de origine: Romania.
Prezentare: 500 gr.