Brand: Longevita
Categorie: Leguminoase |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Fasolea mung are un gust dar si un aspect care poate fi situat intre mazare si fasole. Asemanatoare la aspect boabelor de mazare, dar avand o forma ovala, fasolea mung are invelisul verde intens si miezul galbui.
Fata de fasole este mult mai dulce, fierbe mai usor si este mai saraca in oligozaharide, substante complexe responsabile de aparitia simptomelor de flatulenta la celelalte soiuri de fasole.
Fasolea mung poate fi consumata prin preparare similar mazarii sau fasolei sau poate fi germinata.
Chiar daca se fierbe este recomandat ca fasolea mung sa stea la inmuiat 4-12 ore.
Germenii sunt plini de vitamine, minerale si enzime, usor de digerat in stare cruda sau usor opariti.
Prin germinare cantitatea de minerale, vitamine si enzime se multiplica.
Prezentare: 500 gr.