Fulgii Granovit sunt obtinuti din cereale germinate prin prelucrare la rece, dupa un brevet premiat.
Fulgi de orez integral granovit sunt 100% naturali, obtinuti prin presare la rece a orezului integral
Fulgii de orez sunt un produs cu beneficii multiple pentru corp si minte. Contin 18 aminoacizi esentiali si proteine cu valoare nutritiva superioara, fiind un aliment care fortifica organismul si care ofera energie. Au in compozitie vitamine B si minerale esentiale in mentinerea sanatatii sistemului muscular si osos.
Sunt recomandati persoanelor care au toleranta scazuta la gluten si care isi doresc un mic dejun cu valoare nutritiva complexa. Nu au calorii goale, imbina beneficiile pentru oase si muschi cu acelea destinate sistemului digestiv. Sunt recomandati in reglarea constipatiei si prevenirea autointoxicarii.
Cum se consuma:
Fulgii de orez integral se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuiesc fierti. De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia). Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere. Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia care se introduce in cuptor.
Valori medii nutritionale | 100 g | CZE (%) |
---|---|---|
Valoare energetica | 351 kcal/ 1510 kj | 17.55 |
Proteine | 7.6 g | 15.2 |
Lipide | 1 g | 4 |
Carbohidrati | 75.8 g | 21.48 |
* din cantitatea zilnica estimata (CZE)* pentru un adult, bazata pe 2000 kcal
Tara de origine: Romania
Prezentare: 400 gr.