Ovazul este o cereala integrala, adesea consumata la micul dejun sub forma de porridge, datorita numeroaselor beneficii pe care le aduce organismului. Fibra dietetica si mineralele prezente in ovaz tin la distanta multe probleme de sanatate, precum infectiile si afectiunile cardiovasculare, si imbunatatesc aspectul pielii atunci cand este folosit ca remediu extern.
Ingrediente: ovaz.
Reteta de baza: 1 parte fulgi de ovaz, 3 parti apa aprox, se fierbe timp de 10 minute si se lasa sa stea cateva minute.
Valori nutritionale medii / 100g: 1566kj/372kcal; Grasimi: 7.0g, din care saturate: 1.30g;Carbohidrati: 59.10g, din care zaharuri: 5.0g; , Proteine: 13.0g; Sare 0.40g.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Tara de origine: Ungaria.
Importator/Distribuitor: Adams Vision SRL,Targu Mures, MS,str.Hunedoara 31,0365-432.137.
Prezentare: 700 g