Mod de preparare terci de ovaz: amestecati o ceasca de lapte cu o ceasca de apa. Adaugati un varf de cutit de sare, zahar dupa gust si fierbeti in aceasta mixtura o ceasca de fulgi de ovaz. Lasati sa stea aprox. 5 minute inainte de servire. Pentru a obtine un musli delicios, adaugati fructe, miere, seminte oleaginoase dupa gust. Este special recomandat copiilor mici.
Valori nutritionale medii / 100g: Energie: 1566 kJ (372 kcal), Grasimi: 7g, din care saturate: 1,3g, Carbohidrati: 59,1g, din care zaharuri: 1,1g, Proteine: 13g, Sare: 0,25g
Alergeni: ambalat intr-o fabrica in care se prelucreaza si alune si susan.
Tara de origine: Germania
A se consuma, de preferinta, pana la: vezi data pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros.
Importator/Distribuitor: Adams Vision SRL, Targu Murea, MS, str. Hunedoara 31, 0365-432.137.
Prezentare: 250 g