Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Fulgii Solaris sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale.
Alunga senzatia de foame, fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism.
Pot constitui o gustare rapida sau un adaos la un preparat mai complex.
Ingrediente:
Mod de consumare:
RETETE:
Cascaval cu crusta:
Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presara sare, piper, boia si in final se trec prin fulgi de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.
Snitel crocant:
Mod de preparare: Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina, in al 2-lea - un ou batut, sare si piper, in al 3-lea - fulgi de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din: dovlecel, ciuperci, vinete, soia, precum si alte legume
100% natural. Fara aditivi sau conservanti!
Prezentare: 500 gr.
Cei mai dietetici fulgi de porumb de pe piața, la ora actuala. Eu obișnuiesc să îi consum cu iaurt sau kefir. Raspunde