Brand: Profusion
Categorii: Paste, Paste fara gluten |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Fusilli din naut bio 300g fara gluten
Paste fainoase din naut si seminte de in, sarace in carbohidrati si bogate in proteine, ideale pentru o dieta low carb.
Paste fara gluten care nu se lipesc si nu ingrasa!
De acum avem posibilitatea sa alegem dintr-o varietate de tipuri de paste fara gluten. Fie ca optam pentru o dieta fara gluten pentru a evita balonarea sau suntem celiaci, avand intoleranta la gluten, aceste paste sunt ideale.
Alegeti pastele fara gluten din faina de naut, pentru a beneficia de proprietatile nautului, si pentru a evita glutenul, pentru o dieta sanatoasa.
Nautul a fost initial cultivat in apropierea Marii Mediterane si in Orientul Mijlociu, nautul (de asemenea cunoscut sub numele de fasole Garbanzo) si-a raspandit influenta culinara in zone din intreaga lume. Acesta este prezent in mod constant in bucataria italiana, greaca, indiana, cea din Orientul Mijlociu, spaniola si portugheza. Desi cel mai frecvent tip de naut este rotund si bej, alte soiuri includ culori cum ar fi negru, verde si chiar rosu. Ca si alte leguminoase, cum ar fi fasolea, mazarea si lintea, nautul este apreciat pentru continutul sau ridicat de proteine si fibre, cat si pentru varietatea de vitamine si minerale esentiale sanatatii umane.
Beneficiile nautului:
Ingrediente: faina de naut**din agricultura ecologica
Valori nutritionale | Per 100g |
Energie | 1517 kj / 360 kcal |
Grasimi | 5.8g |
din care carbohidrati | 0.8g |
Carbohidrati | 50g |
din care zaharuri | 3.9g |
Fibre | 14g |
Proteine | 20g |
Saruri | <0.01g |
Produs certificat ecologic
300g
Prezentare: 300 gr.