Brand: The Bridge
Categorie: Lapte |
Produs ecologic / BIO |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Laptele de migdale este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lactoza sau cu alergii la produsele din soia. Este o alternativa perfecta pentru laptele de vaca si are si o textura bogata si cremoasa, impreuna un indice glicemic mic. Are un continut caloric scazut, un pahar de 250ml avand numai 40 sau 60 de calorii, prin comparatie cu laptele de vaca care are intre 90 si 120 de calorii. Produsul este in intregime natural, nu are gluten, colesterol sau lactoza.
Migdalele si laptele de migdale sunt recomandate la unison de catre nutritionisti! Cerealele de dimineata nu trebuie combinate cu lapte de vaca (lapte de origine animala in general). Nutritionistii ne atentioneaza ca prin combinatia dintre glutenul din cereale si proteinele din laptele de origine animala ne putem ingrasa, iar cerealele nu trebuie consumate in aceasta forma, in special de cei care vor sa elimine kilogramele in plus. Laptele de origine animala se consuma ca gustare, intre mese. Cerealele integrale trebuie sa fie fara glazura de ciocolata sau alte glazuri dulci care le transforma in desert si adevarate bombe calorice.
Cerealele integrale de dimineata vor fi combinate cu lapte de cereale (orz, orez, hrisca, ovaz, quinoa, soia) sau lapte de migdale. Combinatia este mult mai sanatoasa si de multe ori mai savuroasa! Va recomandam laptele de migdale cu cereale integrale si daca sunteti intr-o perioada in care tineti post sau pur si simplu doriti detoxifierea organismului.
Avantajul laptelui de migdale in fata celui de origine animala este ca nu contine colesterol si grasimi saturate. Laptele de migdale este bogat in magneziu (5 mg la portia de 250 de ml de lapte) si potasiu, un alt mineral cu rol crucial in activitatea cardiaca. Laptele de migdale sprijina si el sanatatea sistemului osos prin aportul de calciu si vitamina D. O singura portie asigura 30% din doza zilnica recomandata de calciu si 25% din cea de vitamina D care ajuta la asimilarea calciului, prevenind astfel aparitia osteoporozei si a altor boli asociate deficientei de minerale. Vitamina B (riboflavina) si fierul din laptele de migdale ajuta la absorbtia si asimilarea optime a proteinelor din alimentatie, necesare cresterii si regenerarii musculare.
Laptele din migdale este obţinut din paste de migdale italiene. A se agita bine inainte de consum. A se pastra la loc uscat si răcoros. Dupa deschidere se păstrează in frigider şi se consumă in maxim 4+5 zile. A se consuma, de preferinţă, inainte de vezi pe ambalaj.
Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din migdale ecologice.
Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc.
Compozitie: apa, pasta de migale italiene * (8%), zahar din trestie (4%),
Informatii nutritionale / 100 g:
Energie: 247 KJ / 58 kal;
Proteine: 0,12 g;
Carbohidrati: 11,45 g,
Lipide: 1,35 g,
Fibre: 0,15 g.
Tara de provenienta: Italia
Prezentare: 1 l