Descriere Mix pt Paine/Prajituri Low Protein Fara Gluten-Fara Lactoza 500g
- Preparat dietetic pentru paine, pizza, paste si dulciuri, fara gluten, fara lapte.
- Bogat in fibre si calciu.
- Produs fara gluten, fara lactoza, fara lapte.
Ingrediente:
- fibre de seminte de psyllium, fibre de cicoare, amidon de porumb, ingrosator (guar E-464).
Valori nutritionale/100gr:
- Valoare energetica: 1391kj/328kcal
- Lipide: 0,7gr, din care saturati: <0.2gr
- Proteine: 0,5gr
- Carbohidrati: 80gr, din care zaharuri 3,2gr
- Sodiu: <0,005gr
- Fibre: 6gr.
Modul de a prepara a Paini fara gluten:
Ingrediente: 500gr faina LP, 400ml apa (incalzit la temperatura de 37C), 50gr ulei de masline, 25gr drojdie proaspata, 12gr sare.
- Se topeste drojdia in apa.
- Se adauga toate celelalte ingrediente.
- Se amesteca bine cu mixerul la viteza medie timp de 5 minute pana se obtine un aluat omogena.
- Se varsa 540gr de aluat intr-o tava de 1l, unsa in prealabil cu unt.
- Se acopera tava si se lasa la dospit la loc cald timp de 35 minute pana cand volumul se dubleaza.
- Se stropeste suprafata cu apa sau ou batut.
- Se pune la cuptor preincalzit la 200C timp de 35-40 minute.
- Dupa acest timp scoateti tava, se desprinde painea de tava si se repune la cuptor inca aproximativ 10 minute.
- Pofta buna!
Prezentare: 500 gr.