Brand: Wedderspoon
Categorie: Miere Manuka |
100% miere manuka raw KFactor 12, apreciata ca tratament alternativ datorita proprietatilor antibacteriene demonstrate in vitro de o componenta a sa (metilglioxal/MGO).
Mierea Wedderspoon KFactor 12 este cea mai potrivita pentru consumul zilnic. Este bogata in nutrienti si factorul K 12 ii garanteaza un procent minim de 65% polen. Este cremoasa, nepasteurizata si lipsita de reziduuri chimice, antibiotice sau OMG, stupii sunt realizati din materiale ecologice iar ambalajele din materiale fara BPA. Factorul K evidentiaza concentratia de polen, enzime vii, antioxidanti si diverse alte fitochimicale din mierea manuka.
Mierea manuka (L. scoparium/L. polygalifolium ) este inchisa la culoare, este tixotropica (se lichefiaza daca este agitata sau sub actiunea ultrasunetelor), are aroma puternica de „pamant umed si iarba neagra (Calluna vulgaris)” si gust mineral usor amar. Pentru a fi etichetata „Miere Manuka Noua Zeelanda”, cel putin 70% din continutul produsului trebuie sa provina din arbusti L. Scoparium. Sunt necesare teste de identificare datorita faptului ca acesti arbusti impart areale comune cu speciile Kunzea ericoides, numite si Kanuka, ce apartin aceleiasi familii de plante (Myrtaceae), infloresc in aceeasi perioada, iar florile si polenul lor au caracteristici morfologice similare cu ale arbustilor manuka, fiind greu de deosebit chiar de unii apicultori. Spre deosebire de mierea manuka, mierea de K. ericoides este de un galben pal si clar, are gust si aroma delicata, dulce si usor aromata si nu este tixotropica.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | KJ | 1370 |
kcal | 322 | |
Proteine | g | 0.4 |
Carbohidrati | g | 80 |
zaharuri | g | 78 |
Lipide | g | <0.1 |
acizi grasi saturati | g | <0.1 |
Fibre | mg | <0.1 |
Sare | mg | <0.012 |
Atentie: nu este recomandata copiilor sub 1 an.
Prezentare: 250 gr.