Brand: Diabestar
Categorie: Paine, faina si mixuri |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Amestec de faina cu fibre de ovaz. Fara zahar, cu carbohidrat scazut, contine GLUTEN!
Ingrediente: faina de GRAU, GLUTEB vital, fibre de OVAZ 13.75%, sare, fibre de cartofi, stabilizator (guma guar), fibre de mere, antioxidanti (acid ascorbic).
Origine: UE
Valori nutritionale in 100g produs:
valori energetice: 1350kJ / 318kcal;
grasime: 2,3g
din care acizi grasi saturati: 0,55g;
carbohidrati: 43,3g
din care zahar: 2,6g;
proteine: 31,1g;
fibre: 9,87g;
sare: 2,75g
Recomandare de utilizare: pentru preparare a 850 g de paine: Ingrediente: 500g amestec de faina Diabestar, 380ml apa calduta, 15g drojdie proaspata. In cuptor traditional: framantati bine ingredientele. Lasati-l acoperit la loc caldut pana creste dublu, dupa care prelucrati si dati forma. Se aseaza pe o placa de copt presarata cu faina sau in tava, si lasam sa creasca la dublu. Coacem in cuptor fierbinte la 220C aprox. 30 minute. In aparat de copt paine: turnati ingredientele in recipient si coaceti aluatul alegand programul Paine alba (tip francez), forma mare culoare inchisa (aprox 4 ore).
Prezentare: 1 kg.