Brand: Nutrifree
Categorie: Paine, faina si mixuri fara gluten |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Mix Universal Făină fără Porumb este un produs destinat persoanelor cu intoleranță la gluten fiind utilizat pentru produse de panificație dulci sau sărate. Produs fără gluten, fără grâu, fără lapte.
Ingrediente: făină de orez, amidon din tapioca, amidon din
cartofi, făină de hrișcă, făină de sorg integral, fibre de psyllium,
adaosuri: hidroxipropil metil celuloză, gumă guar, arome.
Poate conţine urme de muștar și soia.
Valori Nutriţionale (analiză per 100g): Valoare energetică
1456 kj / 343 kcal, grăsimi 0.77g, din care grăsimi saturate
0.15g, Carbohidrați 78g, din care zahăr 0.28g, fibre 3.5g,
Proteine 4.4g, sare 0.02g
Rețeta pentru 2 painici de câte cca 350g. Timp de preparare:
1 ora. Ingrediente: 500g Mix Universale Mais free, 400g apă
călduță (între 20-25 C), 12g de drojdie de bere uscată,15g
ulei de măsline extravirgin, 16g zahăr, 8g sare, făină pt
prafuire ( Făină de orez extrafină Nutrifree). Preparare:
Amestecați mixul cu drojdia, zahărul și sarea, adăugați apă și
frământați până ce obțineți un aluat uniform, fără noduri.
Adăugați uleiul de măsline și continuați frământarea
până la obținerea aluatului ferm și lipicios. Puneți aluatul
într-o oală preunsa cu ulei, acoperiți cu un prosop de
bucătărie sau folie de plastic și lăsăți sa crească timp de 1 oră.
Așezați aluatul pe hârtie de copt ușor prăfuită cu făină de orez.
Coaceți în cuptor preîncălzit la 200 C timp de 50/55 minute,
sau până obțineți culoarea dorită.
Prezentare: 800 gr.