Ingrediente: Fulgi de ovaz, fulgi de porumb fara zahar (malai grisat 88%, malt de orz, sare), merisor confiat (merisor, zahar din trestie, ulei de floarea soarelui) (20%), caju (10%).
Istoric: Doctorul Maximilian Oskar Bircher-Benner a descoperit, in jurul anului 1900, ca poate servi pacientilor sai o masa usoara de seara compusa din fulgi de cereale si un amestec de fructe, pentru un aport echilibrat de vitamine si fibre si o digestie sanatoasa. In prezent exista o varietate de musli, se folosesc in principal ca mic-dejun.
Recomandare: Incepe ziua cu o portie savuroasa de vitalitate. Amestecul contine fulgi integrali de ovaz, fulgi de porumb fara zahar, merisor, caju delicios si crocant.
Cum se consuma: Poti prepara Musli cu Merisor si Caju cu Lapte de Soia Solaris, lapte de migdale sau de alune, suc de portocale, alte nuci, seminte de floarea soarelui, de dovleac sau de susan, fructe proaspete.
Prezentare: 300 gr.