Descriere Otet de Mere cu Miere Batos, 500 ml, Solaris
Ingrediente: Cidru 50%, apa 45%, miere 5%.
Otetul de mere cu miere Batos este obtinut prin dubla fermentare, prin metoda traditionala in cazi de lemn de fag. Maturat natural mai mult de un an.
Aciditate: min 5%
Otetul de mere cu miere contine compusi valorosi precum:
- acid acetic – format in timpul fermentarii sucului de mere. Ajuta la absorbtia mineralelor din hrana si sta la baza celor mai multe dintre beneficiile otetului.
- potasiu, magneziu, fosfor, calciu, sodiu, sulf, fier, mangan – minerale prezente in mere;
- vitamina C, vitamine B;
- antioxidanti (polifenoli) care previn deteriorarea celulara;
- probiotice naturale (bacterii prietenoase) si enzime care sustin sistemul imunitar si sanatatea sistemului digestiv.
Recomandari pentru consumul intern
Otetul de mere si miere pastreaza aroma fina, usor fructata, a merelor din care a fost obtinut si dulceata mierii, avand o aciditate mai redusa decat alte tipuri de otet.
Poate fi inclus cu usurinta in alimentatie. Il poti folosi oricand:
- ca ingredient in compozitia unor sosuri, marinade, vinegrete, dressing-uri;
- adaugat in supe, in maioneza, folosit la muraturi;
- pentru asezonarea salatelor: ideal in salata de varza, salata de sfecla rosie, in salatele de cruditati etc.
Prezentare: 500 ml