Descriere Ovaz Integral 500 Gr Longevita
Persoanele care consuma cat mai mult ovaz prezinta mai putine riscuri de a dezvolta boli de inima. Substantele fotochimice din ovaz au, de asemenea, proprietati care lupta impotriva cancerului. Ovazul integral - hrana vegetala - se poate consuma cu mare savoare si in perioadele de post.
Indicatii: Anemie Afectiuni digestive Litiaza biliara Produs in Romania!
Mod de preparare: Ovazul se spala si se pune la inmuiat in multa apa rece, timp de 6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert la foc potrivit in amestec cu diferite legume.
Salata de ovaz:
-Ingrediente: -150g ovaz, legume crude (varza, morcov, telina, rosii, ardei, ceapa. etc.) ulei, sare, zeama de lamaie. Ovazul preparat anterior se combina cu legumele crude, se adauga ulei, sare, condimente si zeama de lamaie. Se consuma separat de alte feluri de mancare.
Contine: -Ovaz integral -Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, E -Minerale K, Mg, Ca, Fe, Zn, I
Persoanele care consuma cat mai mult ovaz prezinta mai putine riscuri de a dezvolta boli de inima. Substantele fotochimice din ovaz au, de asemenea, proprietati care lupta impotriva cancerului.
Prezentare: 500 gr.