Brand: Natrue |
Promotie valabila doar pe Internet inca 17 ore!
Vezi toate produsele in promotie |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Zaharul de cocos este utilizat ca indulcitor traditional timp de secole in regiunile sudice al Asiei. Se obtine din seva florii de palmier. Este bogat in fier, zinc, calciu, potasiu, polifenoli si antioxidanti. Are un gust usor caramelizat.
Se poate adauga in cafea, lapte, smoothie, ceai, dar si in prajituri, dulciuri, patiserii.
Prepara un exfoliant de corp Mojito!
Se amesteca cateva linguri de zahar de cocos cu cateva linguri de ulei de cocos, 5 picaturi de ulei esential de menta si 5 picaturi de ulei esential de lamaie sau lime. Se maseaza intreaga corp cu compozitia obtinuta si se lasa cateva minute sa actioneze, apoi se clateste bine. Acest exfoliant recitalizeaza pielea, lasand-o moale si matasoasa.
Știați că tocmai în societatea actuală, modernă și preocupată constant de alimentația sănătoasă, ovăzul este folosit în 95% din cazuri ca hrana ideală pentru cabaline și doar 5% pentru consumul uman?
Acest lucru ar trebui să tragă un semnal de alarmă pentru că semnalează faptul că oamenii încă nu sunt conștienți de efectele nemaipomenite ale acestui aliment.
Ovăzul constituie opțiunea cea mai sănătoasă pentru un mic dejun perfect pentru că un singur bol de ovăz poate face minuni pentru corpul tău.
Fulgii de ovăz sunt realizați din cerealele integrale și au o valoare nutritivă deosebită. Prin tehnologia de fabricație nu se modifică și nu se alterează calitățile naturale ale boabelor de ovăz. Sunt fragezi, se înmoaie foarte rapid în lichide calde și sunt ușor digerabili.
Să descoperim câteva motive concrete pentru care ar trebui să incluzi ovăzul în meniul tău zilnic:
Fulgii de ovăz se pot consuma în diferite moduri, după preferință consumatorului, în lapte, iaurt, ceai, cu sau fără adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau în diferite mâncăruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluți, sarmale, sau include-le in rețete de prăjituri etc.
Ovazul are un continut mai mare de fibre decât orice alta cereala, ceea ce inseamna ca acesta ne pune la dispozitie numeroase beneficii, printre care se numara scaderea tensiunii arteriale, ameliorarea problemelor digestive, promovarea slabirii si tratarea anumitor tipuri de cancer.
Laptele de ovaz este deseori folosit pentru a curata peretii intestinelor de toxine si a detoxifia fluxul sanguin, dar si pentru a preveni sau vindeca numeroase afectiuni si a promova sanatatea generala a organismului nostru - in mod special in ceea ce priveste sistemul digestiv.
Efecte: