Brand: springmarkt |
Promotie valabila doar pe Internet inca 13 ore!
Vezi toate produsele in promotie |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Fulgi de Cocos 100gr
Fulgii de nuca de cocos reprezinta o alta modalitate de utilizare si consumare a nucilor de cocos. Acesti fulgi de cocos pot fi utilizati ca atare, eventual impreuna cu inghetata sau pe o prajitura delicioasa, insa pot fi utilizati si la micul dejun, impreuna cu cereale.
Fulgii de nuca de cocos pastreaza in totalitate aroma naturala a nucilor de cocos, fara a se adauga conservanti, arome artificiale sau coloranti.
Nuca de cocos este extrem de hranitoare si bogata in fibre, vitamine si minerale.
Aceasta este o grasime compusa din aproximativ 90% grasimi saturat
Stiati ca tocmai in societatea actuala, moderna si preocupata constant de alimentatia sanatoasa, ovazul este folosit in 95% din cazuri ca hrana ideala pentru cabaline si doar 5% pentru consumul uman?
Acest lucru ar trebui sa traga un semnal de alarma pentru ca semnaleaza faptul ca oamenii inca nu sunt constienti de efectele nemaipomenite ale acestui aliment.
Ovazul constituie optiunea cea mai sanatoasa pentru un mic dejun perfect pentru ca un singur bol de ovaz poate face minuni pentru corpul tau.
Fulgii de ovaz sunt realizati din cerealele integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de ovaz. Sunt fragezi, se inmoaie foarte rapid in lichide calde si sunt usor digerabili.
Sa descoperim cateva motive concrete pentru care ar trebui sa incluzi ovazul in meniul tau zilnic:
Fulgii de ovaz se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului, in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, sau include-le in retete de prajituri etc.
Mesteacan-ul este o specie de copaci cu scoarta argintie care este renumita in medicina traditionala pentru proprietatile sale benefice. Zaharul de mesteacan a fost descoperit in secolul XIX de catre Hermann Emil Fischer, un chimist german care a primit premiul Nobel in domeniul biochimiei, in anul 1902, pentru descoperarile sale.
Zaharul de mesteacan (Xylitolul) constituie alternativa naturala de zahar. Este un indulcitor natural, un compus organic ce se gaseste in fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarta unor copaci.
Proprietati:
Zaharul de mesteacan previne aparitia cariilor!
Nu permite metabolizarea bacteriilor responsabile pentru carii. Nu afecteaza dantura si protejeaza dintii!