Brand: Molino Andriani
Categorie: Paste fara gluten |
Paste din faina BIO de hrisca, fara gluten!
Paste din faina BIO de hrisca, fara gluten!
Pentru o preparare adecvata: într-un litru de apa puneti putina sare iar când apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO.
Amestecati regulat, iar când sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.
Timp de fierbere 6-8 minute.
Ingrediente: faina de hrisca *. *provenita din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetica: 1436kJ/ 339 kcal,
Grasimi: 2,7 g,
-din care acizi grasi saturati: 0,6 g,
Carbohidrati: 68 g,
-din care zaharuri: 0,8 g,
Fibre: 3,4 g,
Proteine: 9 g,
Sare: 0 g
Continut: 250g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Prezentare: 250 gr.