Semintele de susan negru sunt foarte populare în bucătăria asiatică. Ele au o aromă mai puternică decât semințele albe, și conțin mai mult calciu.
Se recomanda mai ales in cazurile de oboseala cronica sau in perioadele de covalescenta, datorita continutului sau bogat in minerale si vitamine indispensabile corpului uman.
Sunt bogate în proteine si aminoacizi.
Beneficii:
Menţin organismul tânăr pentru mai mult timp
Previn apariţia ridurilor şi a firelor albe
Contribuie la buna funcţionare a inimii
Previn apariţia bolilor cardiovasculare
Susţin activitatea sistemului nervos
Întăresc sistemul osos
Îmbunătăţesc digestia
Vitaminizează, energizează, remineralizează
Se folosesc in bucătăria raw, în prepararea pastei de susan (tahini), in patiserie, etc.
Ingrediente: *semințe de susan negru.
*provenite din culturi certificate ecologic.
Conținut: 150 g
Țara de origine: Bolivia
Prezentare: 150 gr.