Brand: springmarkt
Categorii: Paste, Paste fara gluten |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Paste fara gluten care nu se lipesc!
De acum avem posibilitatea sa alegem dintr-o varietate de tipuri de paste fara gluten. Fie ca optam pentru o dieta fara gluten pentru a evita balonarea sau suntem celiaci, avand intoleranta la gluten, aceste paste sunt ideale.
Alegeti pastele fara gluten din faina de naut, pentru a beneficia de proprietatile nautului, si pentru a evita glutenul, pentru o dieta sanatoasa.
Nautul a fost initial cultivat in apropierea Marii Mediterane si in Orientul Mijlociu, nautul (de asemenea cunoscut sub numele de fasole Garbanzo) si-a raspandit influenta culinara in zone din intreaga lume. Acesta este prezent in mod constant in bucataria italiana, greaca, indiana, cea din Orientul Mijlociu, spaniola si portugheza. Desi cel mai frecvent tip de naut este rotund si bej, alte soiuri includ culori cum ar fi negru, verde si chiar rosu. Ca si alte leguminoase, cum ar fi fasolea, mazarea si lintea, nautul este apreciat pentru continutul sau ridicat de proteine si fibre, cat si pentru varietatea de vitamine si minerale esentiale sanatatii umane.
Beneficiile nautului:
Recomandare pentru preparare:
Ingrediente:
Valori nutritionale/100gr:
Prezentare: 250 gr.
Excelent produs! Recomand! Raspunde
Foarte buni Raspunde
Excelent produs! Recomand! Raspunde