Graul este macinat pe moara cu pietre Solaris, la viteza mica, asigurand proprietati superioare fata de macinarea pe moara industriala, apoi cernut printr-o sita mare.
Bogate in grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), in aminoacizi si minerale :sodiu, potasiu, magneziu, calciu, fier 100 grame de tarate: Grasimi: 4.3 grame. Carbohidrati: 64.5 grame. Proteine: 15.5 grame.
Sunt indicate in urmatoarele afectiuni:
Mod de folosire:
Taratele de grau sunt indicate intr-o dieta pentru ca scad pofta de mancare si ofera o senzatia de satietate care dureaza mai multe ore. In plus, dieta cu tarate de grau iti va da energie, deoarece taratele contin multe substante nutritive.
In caz de constipatie cronica - se pun la 1 litru de apa 5-8 linguri de tarate de grau si 4 lingurite de stafide maruntite. Se lasa de seara pana dimineata, cand se strecoara prin tifon. Se consuma lichidul in cursul zilei. Este un tratament simplu, foarte eficient si care se poate lua perioade lungi de timp.
Apa de tarate: se pun 3-4 linguri de tarate intr-un litru de apa si se lasa de seara pana dimineata, apoi se strecoara. Se consuma in locul apei, fiind mult imbogatita cu vitaminele din complexul B. Ajuta pe cei care au probleme cu stresul. Pentru a fi mai gustoasa si mai bogata in vitamine, in apa se pot adauga suc de lamaie si miere.
Prezentare: 250 gr.