Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Terci de Ovaz Basis, Fara Gluten, Eco, 400gr, Bauck Hof
Amestec de fulgi de ovaz fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald.
Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea, terciul nostru fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.Ovaz fara gluten.
Caracteristici
Ingrediente: Fulgi de ovaz integral fara gluten **.
Ingrediente provenite din agricultura biodinamica.
Valori nutritionale pentru 100 g.
Valoarea energetica: 1560 kj/370 kcal.
Grasimi :6,7 g din care acizi grasi saturati 0,8 g.
Carbohidrati:60 g din care zaharuri 16 g.
Fibre:9,7 g.
Proteine:13 g.
Sare:0,01 g.
Tiamina(Vitamina B1) :0.46 mg(43.6%*).
Magneziu:114 mg(30%*).
Fier 3.0 mg (21%*).
*calculat din DZR de vitamine si minerale(Dzr -doza zilnica recomandata).
Gramaj:400 g.
Produs certificat organic.
Alergeni:nici unul.
Altele: vegan,fara gluten.
Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui,pastrati etans.
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Fabricat in Germania de Bauck Hof.
Tara de origine:Germania.
Prezentare: 400 gr.
Este foarte gustos Raspunde