Terci pentru Mic Dejun, Basis, Eco, 500gr, Rapunzel este cunoscut in limba engleza sub denumirea de „porridge” si este foarte simplu de preparat. Trebuie doar sa fierbi ovazul impreuna cu alte cereale si cu apa sau lapte. In unele cazuri, sunt incluse chiar si legume. Asadar, exista mai multe modalitati de a prepara terci de ovaz pentru micul dejun.
Terciul de ovaz este ideal pentru micul dejun si este un preparat traditional in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Canada, Noua Zeelanda si tarile scandinave, printre altele. De obicei, acest terci de ovaz pentru micul dejun se servește cald, motiv pentru care se consuma mai ales in anotimpul rece.
Ingrediente:
Fulgi de ovaz 59%, migdale prajite 14%, faina de amaranth prajita, tarata de ovaz 5%, seminte de floarea soarelui 5%, susan 5%, hrisca prajita 5%, faina de in 3%, vanilie bourbon.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Mod de folosire:
Se amesteca cu lichide calde lapte, lapte de soia sau apa, se amesteca bine si se lasa 2-5 min si se serveste cald.
Tara de origine: Germania
Valori nutritive:
kj: 1784
kcal: 426
grasimi: 18g
acizi grasi saturati: 2,4g
glucide: 47g
zaharuri: 1,5g
fibre: 10g
proteine: 14g
sare: <0,001g
fier: 4,4mg(32%*)
magneziu: 194mg(52%*)
zinc: 3,3mg(33%*)
vitamina E: 4,8mg(40%)
vitamina B1: 0.5mg(49%*)
betaglucan: 2,0g
* - doza zilnica recomandata
Alergeni:
ovaz, migdale, susan
Alergeni urme:
nuci, arahide, resturi de samburi si coji
Prezentare: 500 gr.